Over ons

Schoonheidsinstituut Fanny

Fanny de zaakvoerster, met meer dan 28 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste is trots om haar onlangs vernieuwd schoonheidssalon met oog voor detail, persoonlijkheid en professioneel advies omtrent huidverbetering, make-up enz…

Je kan er steeds terecht voor een verzorging op maat. Kwaliteit en persoonlijke service zijn de belangrijkste uitgangspunten. Wij gebruiken merken als BABOR, SOFRI, MESOESTHETIC, DERMATUDE en ARTDECO make-up. Elke klant kan genieten van een gepersonaliseerde behandeling en daarbij het juiste advies voor uw thuisverzorging, wat zeer belangrijk is.

Schoonheidsinstituut Fanny werkt samen met verschillende specialisten, Zij kennen de laatste nieuwe technieken en alle kneepjes van het vak om jouw huid fantastisch te verzorgen, permanente make-up aan te brengen, permanente diode laserontharing en rimpelcorrectie door een esthetisch arts.

Naast gelaatsbehandelingen bieden wij ook tal van andere behandelingen aan, zoals Dermatude Meta therapie, microdermabrasie, ontharingen, pedicure, manicure.

Fanny