Gelaatsbehandelingen BABOR

Skinovage

Met de skinovage PX behandeling van Babor ondergaat u een dieptereiniging, een voorbereidend masker, een hoog gedoseerde fluïde, een stimulerende massage en een masker dat rijk is aan actieve bestanddelen.

Elke mens is anders – en elke huid. We gunnen uw huid precies datgene,  wat  ze nodig heeft.  Afgestemd op uw persoonlijke huidbehoefte, verwennen wij haar met de SKINOVAGE PX  producten en met de unieke Effective Touch Massage.

Huidanalyse, reiniging, epileren, peeling, onzuiverheden verwijderen, ampul, gezichtsmassage, masker en dag- en oogverzorging.

Pure Basic

De Pure behandeling van Babor is een verzorgings-systeem tegen huidonzuiverheden.

Huidanalyse, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, zuiverend masker en dag-verzorging.

Doctor Babor

Neuro Sensitive

Het Neuro Sensitive treatment van Doctor Babor is een gelaatsverzorging voor de extreem droge en gevoelige huid.

Ultimate Face Lifting

De Doctor Babor Ultimate Face Lifting behandeling is een doeltreffend alternatief voor hyaluron fillers! De Doctor Babor lijn is een probleem oplosser voor allerlei huidproblemen, van rimpels tot open poriën, striemen enz…

Babor Men

Wij schenken ook aandacht aan de mannen onder ons. De gelaatsbehandelingen voor mannen zorgen ervoor dat het weerstandsvermogen van de huid verbetert. Ook verdrijft het vermoeidheid en stress verschijnselen.

Anti-Aging

HSR lifting extra firming

Op effectieve wijze rimpels gladmaken en voor lange tijd genieten van een jongere uitstraling: de luxe verzorging met onmiddellijk zichtbare lifting-werking. Werkt intensief verstrakkend en hydraterend. Bevordert de regeneratie en schenkt nieuwe elasticiteit. Beschermt de huid tegen vrije radicalen en negatieve milieu-invloeden.

Exclusieve behandelingscreaties voor de hoogste efficiëntie aan lifting. Een beautylift die de huid verstevigt en fijne lijntjes laat vervagen. Het HSR Lifting Integral Complex zorgt er voor dat de huid en de contouren er zichtbaar gladder en strakker uitzien.

Gezichtslifting van de nieuwe generatie – voor meer spankracht en elasticiteit. Naar keuze activerend en verlevendigend of ontspannend en verwennend.

De luxe Reversive

Gaat rimpels, pigmentvlekken, roodkleuringen en verwijde poriën tegen. De tekenen van huidveroudering verminderen en ze beschermen tegen vroegtijdige verouderingsverschijnselen.

Reiniging, doorbloedingsmasker, fruitzuurpeeling, lipvolume massage, reversive serum, Lifting-Touch massage, musculaire ontspanning, oogverzorging, masker en een afsluitende verzorging incl. make-up

Intensieve anti-aging verzorging. Massage met onmiddellijk liftend effect.

Uw huid straalt, wordt glad en stevig. Een moment van ontspanning met blijvend effect.

Extra

Ultra comfort modelage mask

Een zeer aangenaam warm gipsmasker bestemd voor elk huidtype. Het aangename warmte effect zorgt voor een betere doorbloeding, een snelle opname van werkstoffen door de huid en maakt de huid strak.

Firming peel off mask

Een zeer verfrissend, verkoelend peel off masker met algenextracten bestemd voor de droge, gedehydrateerde huid met rimpels en elasticiteitsverlies. Dit masker verstevigt en maakt de huid strak.

Detoxifying Clay Mask

Het Detoxifying Clay Mask kan bovenop uw ‘basis’ gelaatsbehandeling genomen worden. Dit klei masker zorgt voor een hersteld, helder en zuiver huidbeeld.

Collagen biomatrix face mask

Speciaal vlies masker met natuurlijke collageen vezels voor een intensieve behandeling

Collageen Biomatrix Face is ideaal om lijnen en rimpeltjes te reduceren, het aanwezige collageen versterkt het bindweefsel, stimuleert alle afweermechanismen van uw huid en kalmeert en verzacht elke geïrriteerde huid onmiddellijk. Zonder conserverings-, parfum-, en kleurstoffen.

Ampullen crash-kuur

De crash-kuur van 3 tot5 ampullen kan bovenop uw ‘basis’ gelaatsbehandeling genomen worden. De crash-kuur wordt gebruikt om de dorst van uw huid te lessen.