Lichaamsbehandelingen

SHAPING FOR BODY

U wilt uzelf een Performance-behandeling gunnen die uw silhouet verfijnt en uw huid verstevigt en gladmaakt? De vorm gevende producten van de serie SHAPING FOR BODY die in deze behandeling worden gebruikt, ondersteunen met geselecteerde werkstoffen het effect van de behandeling.

Naast het stamcel-extract van de elsbes en het thermaalwater uit Aken bevat de serie SHAPING FOR BODY nog een speciale werkstof nl. het SHAPING-complex. Dit bestaat uit methylxanthines, artisjokkenextract en levaan. Dit complex stimuleert het vetmetabolisme en activeert de microcirculatie.

De lichaamsbehandeling voor verstevigende anti-aging body-effecten.

Kies en combineer:

LPG

LPG is een intensieve behandelmethode om cellulitis te bestrijden, een succesvolle behandeling tegen cellulitis.
Met een geavanceerd apparaat, de cellu M 6, wordt de huid tussen 2 rollers aangezogen en gemasseerd.
Een stimulering van de lymfestroom, doorbloeding, elastinevorming en vooral een afname van de vetcellen zijn het gevolg.
Eindresultaat: cellulitis is verdwenen of in sterke mate afgenomen. Een slanker, mooier gevormd lichaam, een veerkrachtige en stevige huid zijn het resultaat.

De behandeltechniek is volstrekt natuurlijk en geeft een aangenaam en ontspannen gevoel. LPG is volkomen ongevaarlijk: er is geen medische ingreep vereist en er komen geen chemische stoffen aan te pas. Het gaat alleen om het herstellen en activeren van de organische functies.
De LPG-behandelingen worden voorgeschreven met een frequentie van 1 à 2 keer per week en dit met een totaal van 14 tot 20 behandelingen.
Het is aan te raden om tijdens en na de kuur gezond te eten, veel water te drinken en voldoende te bewegen.