Dermatude

DERMATUDE META THERAPY: HET FACELIFT ALTERNATIEF

Met Meta Therapy kan het huidverouderingsproces aanzienlijk worden vertraagd en kunnen tekenen van veroudering zichtbaar worden verminderd.

Hoe werkt Metatherapie?

Bij Meta Therapie worden op een pijnloze manier microperforaties in de huid gemaakt. De huid gaat zelf collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit door de huid zelf. Bovendien worden gelijktijdig met de behandeling actieve ingrediënten in de huid gebracht in de vorm van Subjectables waarmee het mogelijk is om specifieke en gerichte behandelingen uit te voeren die afgestemd zijn op het huidtype en het gewenste resultaat.

De verschillende soorten Subjectables:

Active hydra booster: heeft hyaluronzuur als belangrijkste werkzame stof, dit is een natuurlijk bestanddeel van het bindweefsel dat tot 30 keer zijn volume aan water kan vasthouden waardoor de huid er dikker en voller uitziet.

Extreme lifting complex: bestaat uit een vitamine cocktail met als actieve ingrediënten vitamine A, C en E. Vitamine A heeft geweldige anti-ageing, top anti-oxidant en vochtinbrengende capaciteiten. Vitamine C heeft een sterke anti-oxidant functie en kan de verouderde huid er beter laten uitzien. Vitamine E is een anti-oxidant die de huid beschermt tegen beschadiging van via vrije radicalen.

Stem cell reactivator: deze beschermt en stimuleert de menselijke stamcellen voor een diepgewortelde huidverjonging van de huid. Wat zal resultateren in huidversteviging en rimpel vermindering.

Pigment equalizer: deze Subjectable bevat hydroquinone derivaten, arbutine en methylarbutine die huidblekende eigenschappen hebben. Ze bevatten Arbutin die de melanine productie kan remmen.

Hoe dikwijls moet ik de Metatherapie toepassen?

U start met minimaal 4 wekelijkse behandelingen, gevolgd door 4 tweewekelijkse behandelingen en daarna dient het behaalde resultaat onderhouden te worden door 1 behandeling per 4 tot 6 weken. De rimpelbehandelingen worden uitgevoerd met een tussenperiode van 2 weken tussen elke behandeling zodat de huid zich voldoende kan herstellen. Gemiddeld zijn er 4 tot 5 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Resultaten:

Verbeterde huidstructuur

Fijnere poriën

Lifting

Per behandeling  130 €
Kuur 8 behandelingen 1040 €

Gratis bij de kuur van 8 behandelingen: Producten twv 100 €