Ledlicht therapie

DE LUMI 8 LED IS EEN MEDISCH GOEDGEKEURD INTENS LED-LICHT, VOOR ALLE HUIDTYPEN

Voor wie?
LED therapie is geschikt voor iedereen: of je nu last hebt van huidproblemen of je gezonde huid wat extra liefde wilt geven.
Het zal het resultaat van je gelaatsbehandeling in het instituut alleen maar versterken.
De behandeling werkt ook uitstekend bij:
*acne en ontstekingen
*fijne lijntjes en rimpels
*wondjes (intens licht helpt bij de wondgenezing)
*pigmentvlekken
*huidverslapping en huidveroudering
*grove poriën

Wat?

Dankzij de ‘8′ voorgeprogrammeerde willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit verdwijnen fijne lijntjes en vervagen diepe rimpels. Dit toestel is gespecialiseerd in het behandelen en verwijderen van acne, pigmentvlekken, striemen, littekens, doffe teint, couperose, vergrote poriën. Je kan deze LED-therapie bijboeken bij jouw behandeling, maar ook apart boeken. Heb je in de winter soms de behoefte, door het gebrek aan licht, om onder de zonnebank te kruipen? Kom af van die slechte gewoonte en kom vanaf nu 30 minuten onder de Lumi8 liggen. Het is wetenschappelijke bewezen dat LED-licht een positief effect heeft op onze gemoedstoestand. Daarbovenop ziet jouw huid er na de sessie ook nog eens veel beter uit!

Lumi8 Led Light Therapy 30 min Ledlicht verhoogt het resultaat van jouw gelaatsbehandeling nog tot 40%. Je kan heel herstellend werken, op pigmentatie en roodheden, structuurverbetering, anti-aging,…

Prijs: €25.00

Tips?

Combineer je een ledlichtbehandeling met je gelaatsverzorging, pas de huidverzorging dan strikt toe, zoals je Lumi 8-specialist je dat adviseert. De resultaten volgen geleidelijk aan en hangen af van het aantal behandelingen in je programma.

Kom en ontdek de kracht van Lumi 8 LED therapie.

Huidverbetering op gebied van anti-aging, pigmentatie, couperose en acné(littekens).