Ledlicht therapie

LUMI8

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat een therapie met ledlicht ideaal is om het uitzicht van je huid duidelijk te verbeteren.

De behandeling is niet alleen volledig pijnloos, maar werkt bovendien ook nog ontspannend en er is geen recuperatietijd nodig.

Kortom: geen neveneffecten, geen herstelperiode en je stapt buiten met een gevoel van welzijn en ontspanning.

Huidverjonging met ledlicht

Ledlicht stimuleert de celgroei, de heropbouw en de ontgifting van je huid. Wij kiezen we voor de ledlichttherapie van Lumi 8, dat over verschillende efficiënte programma’s beschikt. Meer dan 1.300 superintensieve leds (SI-LED) worden ingezet voor een optimaal resultaat.

Voor de kenners

Jarenlang onderzoek heeft aangetoond dat intens licht de fibroblasten en de collageenvorming stimuleert en de celstofwisseling en de bloedcirculatie versnelt en verbetert. Lichttherapie levert effectieve resultaten op inzake huidverjonging.

Met collageenstimulatie 590 nm licht (geel licht) verhogen we de collageenaanmaak en de structuur van de huid en stellen we meteen ook de afbraak van het nog aanwezige collageen uit. Twee felbegeerde doelstellingen die leiden tot huidverjonging. Het resultaat is een betere huidstructuur: een gladdere, sterkere en dikkere huid.

Met de 630 nm golflengte stimuleren we nieuwe celstofwisseling en versnellen we de weefselgenezing voor anti-aging behandelingen. We stimuleren en helen het bindweefsel door enerzijds het weefselgenezingsproces te versnellen en door anderzijds de afbraak van het bestaande collageen te vertragen door de productie van MMP1 te verlagen.
Met de 830 nm infrarood ledlicht therapie verhogen we effectief de activiteit van het lymfestelsel,dat leidt tot een snellere ontgifting en minder zwellingen.
De ‘Power Wave Cycle’ is een Lumi 8-technologie die voor nog betere resultaten zorgt. Door een pulsencyclus krijgt de huid voortdurend stimulansen, zodat ze niet went aan de toegediende lichtenergie. De voorgeprogrammeerde willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit bij elke behandeling leiden tot snellere en beter zichtbare resultaten.

Tips & tricks

Voor een optimaal resultaat kan je de behandeling combineren met Mesoestetic-kuren, zoals chemische peelings of Mesoéclat. De resultaten zijn dan bijna onmiddellijk zichtbaar. Je uiteindelijke resultaten verkrijg je een maand na de beëindiging van de volledige behandeling.

Combineer je een ledlichtbehandeling met Mesoestetic-kuren, pas de huidverzorging dan strikt toe, zoals je Lumi 8-specialist je dat adviseert. De resultaten volgen geleidelijk aan en hangen af van het aantal behandelingen in je programma.

Kom en ontdek de kracht van Lumi 8 LED therapie in combinatie met de mesopeels van Mesoestetic @ Schoonheidsinstituut FANNY. Huidverbetering op gebied van anti-aging, pigmentatie, couperose en acné(littekens).