Gelaatsbehandelingen SOFRI

Grape Cell

Het nieuwste, revolutionaire middel voor celregeneratie en huidbescherming.
Uw huid zal als nooit tevoor stralen en daarenboven fris, soepel, stevig en optimaal beschermd aanvoelen.

Doorbraak in anti-aging!

Stamcellen zijn van essentieel belang voor de natuurlijke ontwikkeling en regeneratie van ons organisme. Wetenschappers ontdekten een uiterst actieve druivenstamcel , die de productie van huidcellen optimaal kan stimuleren. Wanneer men ouder wordt, vermindert immers het aantal stamcellen in het organisme en daarom moet men de eigen voorraad stamcellen zo gezond mogelijk houden en doeltreffend beschermen tegen beschadiging door o.a. invloeden van buitenaf. Sofri biedt u phyto-stamcellen uit de jonge knoppen van geselecteerde wijnranken uit de wijnstreek van Bordeaux die garant staan voor een spectaculair resultaat: de huideigen cellen worden geactiveerd, zodat hun levensduur en groei bevorderd worden. De extra high tech werkstoffen in Sofri Grape Cell RAH zijn: Resveratrol, Astaxanthin en Hyaluronzuur. Fris, soepel, stevig en optimaal beschermd…: zo kan uw huid zijn dankzij het Sofri Grape Cell RAH System!

Color Energy

Sofri heeft een uniek verzorgingssysteem ontwikkeld, gebaseerd op 7 kleuren en op hoogwaardig doeltreffende plantenextracten en met voelbaar verschillende texturen. Kleuren beïnvloeden ons gevoel en welzijn maar hebben ook een therapeutische waarde.
Deze verzorging is volledig aan je huidconditie aangepast.

De kleuren uit de Sofri Color Energy Cosmetics komen overeen met de 7 chakra’s: de energie- en krachtcentra van uw lichaam. Daarom heeft elk van deze 7 kleuren een uniek effect op uw lichaamsfuncties, uw geest en uw ziel. Laat uw persoonlijke Sofri kleurenverzorgingsmozaïek, volgens uw huid en uw totaalbehoefte, samenstellen door uw professionele schoonheidsspecialiste! Sofri heeft een uniek verzorgingssysteem ontwikkeld, gebaseerd op 7 kleuren en op hoogwaardig doeltreffende plantenextracten en met voelbaar verschillende texturen.

Sofri Special hyaluronzuur-Color Sonic

De SOFRI Color Sonic Treatement geïntegreerd in de gelaatsbehandeling zorgt ervoor dat de producten, ampullen en serums tot in de diepere lagen van de huid geraken. Het licht en de ultrasone trilling activeert de energie in de cellen en bevorderd de cel circulatie.
Een effectieve én natuurlijke manier om aan huidverbetering te doen!

De behandeling begint met een SOFRI microdermabrasie peeling

• voor een betere opname van de actieve ingredienten
• voor een verfijnde huid
• voor een zachte huid

Daarna gebruiken we een SOFRI Tension Stop serum op de huid. Dit is een cosmetisch alternatief voor Botox, het reduceert rimpeltjes op voorhoofd en rond de ogen.

Het SOFRI Hyaluronic Acid Forte 5 voorziet de huid van een lange periode van vocht en vult de kleine rimpels op van binnen uit.

De SOFRI Color Sonic device with color light and ultra sound is perfect voor een verjongend effect. Het cleuren licht activeert de cellen. Ultrasound laat ingredienten beter opnemen.
Dit is een zachte en natuurlijke methode voor huidverjonging.