RainPharma

  Show all

  RainPharma

  De filosofie van RainPharma is heel eenvoudig. De producten zijn 100% plantaardig en er worden geen synthetische stoffen toegevoegd. Wat je op het label ziet staan, zijn volledig natuurlijke ingrediënten die stuk voor stuk goed zijn voor je lichaam én het milieu.

  We kiezen heel bewust voor een holistische aanpak, van binnen naar buiten, om je zo goed mogelijk te voelen. Wanneer je je lichaam langs de binnenkant verzorgt, zal zich dat aan de buitenkant vertalen. Een gezond lichaam en een stralende huid starten van binnenuit.

  Je zou het kunnen onderverdelen in vier stapjes.

  Stap 1 zijn de voedingssupplementen. RainPharma begon met een aantal voedingssupplementen en die vormen nog steeds de basis van al onze huidverzorgings- en voedingsprogramma’s. Ze zijn als het ware de wortel van een gezond en mooi lichaam.

  In stap 2 volgen de eiwitshakes. Ze zorgen voor kracht en verstevigen de basis, zoals de stengel van een bloem. Alleen zo kan je verder bloeien.

  Stap 3 is onze huidverzorgingslijn. Het gaat om alles wat je langs de buitenkant ziet. Dit zie je als allereerste en wil je daarom ook zo lang mogelijk bewaren en mooi houden. Onze producten ondersteunen je hierin, letterlijk van kop tot teen. Hierbij voegen we nu ook de make-uplijn aan toe.

  Stap 4 is onze aromatherapielijn. Geuren zijn erg belangrijk en hebben een enorme invloed op je stemming. In onze collectie vind je daarom ook een uitgebreide lijn van essentiële oliën, Room Sprays en alles wat daar bijhoort.

   

  Daarom kies ik als schoonheidsspecialiste voor de holistische aanpak van RainPharma van binnen naar buiten.

  De producten van RainPharma zijn verkrijgbaar bij Schoonheidsinstituut Fanny.