Gelaatsbehandelingen MESOESTETIC

LED therapie

Het volledige LED-lichttherapie programma zal bijdragen tot het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, verkleinen van de poriën, huidverstrakking, weefselgenezing, collageenstimulatie en ontgifting bevorderen.

Wat gebeurt er tijdens de LED licht therapie?

Effectieve resultaten van intense licht is het stimuleren van fibroblasten, collageenformatie, versnelde celstofwisseling en verbetering van de bloedcirculatie. De LED-energie stimuleert de celgroei, regeneratie en ontgifting van de huid die noodzakelijk is om het uitzicht van onze huid te verbeteren.

Behandelingen met LED-lichttherapie geven resultaten zonder gebruik te maken van schadelijke UVA en UVB-stralen. Daarnaast is er geen downtime tussen de behandelingen.
De LED-lichttherapie-technologie zorgt voor een veilige, maar diepe penetratie van het licht voor bewezen, maximale resultaten. Het systeem biedt verschillende programma’s en is geschikt voor elke huidconditie.

Comfort & veiligheid
LED lichttherapie is uniek omdat de behandeling niet enkel volledig comfortabel is maar bovendien ontspannend werkt. LED-licht therapie is één van de weinige technologieën waarbij u geen neveneffecten hebt, er geen herstelperiode is en u buiten stapt met een gevoel van welzijn en ontspanning.

Wat kan ik verwachten na een behandeling ?
Deze pijnloze procedure biedt een behandeling zonder recuperatieperiode. Zorg er wel voor dat, indien u deze behandeling combineert met Mesoestetic-kuren, u de huidverzorging toepast zoals aanbevolen door uw Lumi8-specialist. De resultaten zijn geleidelijk en zullen afhangen van het aantal behandelingen in uw programma.

Wanneer zie ik resultaten ?
Voor een optimaal resultaat kan u deze behandeling combineren met de kuren van Mesoestetic (chemische peelings, Mésoeclat) zullen uw resultaten onmiddellijk zichtbaar zijn. Uw finale resultaten verschijnen een maand na de laatste behandeling.
Zonder deze combinatie zal u ook reeds na een week behandeling de resultaten van de LED-lichttherapie ervaren.

Peeling

Mesoestetic® presenteert een hoogontwikkeld gamma professionele peelings. Dankzij verschillende hydrozuren – melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur – hebben zij een exfoliërende actie op de huid.

De peeling behandeling is een eenvoudige en doeltreffende – doch delicate, techniek. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid alsook van de diepere huidlaag. Hierdoor ontstaat een verdikking van de huid, een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, een melanineregulatie en een vasculaire stimulatie. Met andere woorden door deze behandeling verbetert u niet alleen het uitzicht van de huid maar wordt ook de huidvernieuwing- en verjonging gestimuleerd. Deze behandelingen zijn aangewezen bij acné, huidverslapping, mimische en andere rimpels, striemen, littekens, huidvlekken en alle huidimperfecties in het algemeen.

4 types van Peelings:

  1. LACTIC PEEL AL = Concentraties: 30%, 40%
  2. MANDELIC PEEL AM = Concentraties: 30%, 40%
  3. SALICYLIC PEEL AS = Concentraties: 10%, 20%
  4. GLYCOLIC PEEL AG   = Concentraties: 20%, 35%

Cosmelan + thuisverzorging

Een doeltreffende combinatie van professionele behandeling en opvolgende thuisverzorging voor alle fototypes: Dankzij de revolutionaire Cosmelan behandeling, wordt de melaninevorming plaatselijk en uitwendig verminderd. Hierdoor worden huidvlekken, te wijten aan melanine, hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken, verzacht en verwijderd. De betrokken personen krijgen hierdoor opnieuw een zachte en heldere huid.

Indicatie: Vlekken te wijten aan een buitensporige pigmentatie, zwangerschapsmasker, huidveroudering door een systematische blootstelling aan de zon en in het algemeen huidonvolmaaktheden van melanische oorsprong.Eigenschappen: Cosmelan verzacht en verwijdert huidvlekken van melanische oorsprong en zorgt voor een homogene en heldere huidskleur.

De depigmenterende methode van het Cosmelan® Pack omvat:

  • Een ontvettende Lotion: reinigt en ontvet de huid voor het aanbrengen van Cosmelan 1. Hierdoor garandeert men een betere absorptie van de depigmenterende stoffen van de behandeling.
  • Het masker Cosmelan 1: met depigmenterende bestanddelen aan te brengen in het instituut.
  • Maintenance Cream Cosmelan 2: laat toe het depigmentatieproces thuis verder te zetten.

Hydra-vital factor K: hydraterende en voedende dagcrème die de oxidatie en de vorming van vrije radicalen voorkomt.

Stem Cells behandeling

Cel regenererende behandeling met plantaardige stamcellen: Regeneratief, herstellend, diepe rimpels.

Reinigen met hydra milk cleanser en hydratonic, peeling met 10% glycol ampul +vit E en F ,massage met Stem Cells serum restructuractive en massage crème, Stem Cells crystal fiber mask aangepaste dagverzorging en UV-bescherming.

Collagen 360° behandeling

Verstrakkende en verstevigende behandeling met verrijkt marine collageen: verstevigend, verstrakken, rimpels.

Reinigen met hydra milk cleanser en hydratonic, peeling met 10% glycol ampul +vit E en F ,massage met Collagen 360° serum en massage crème, Collagen 360° crystal fiber mask, aangepaste dagverzorging en UV-bescherming.

Energy C behandeling

Verhelderende behandeling: Preventie, antioxidant, verblekend, eerste rimpels en expressielijntjes.

Reinigen met hydra milk cleanser en hydratonic, peeling met 10% glycol ampul +vit E en F ,massage met Energy C serum en massage crème, Energy C crystal fiber mask, aangepaste dagverzorging en UV-bescherming.