PINK PEEL: TEGEN HUIDVEROUDERING

BABOR De nieuwe herfst/winter look 2019/2020 make-up
20 september 2019
CADEAUBON Kerstmis 2019
29 november 2019

PINK PEEL: TEGEN HUIDVEROUDERING

De verstevigende behandeling voor gelaat – (hals & décolleté optioneel)

Het unieke KUDTZU-ingrediënt in de Pink Peel stimuleert je dieper gelegen huidcellen. En dat bevordert je collageen- en elastineproductie. Het verlies van oestrogeen wordt dankzij de Pink Peel gecompenseerd. Rimpels en andere tekenen van huidveroudering worden doeltreffend behandeld met deze gezichtspeeling. De Pink Peel is sterker en effectiever dan klassieke fruitzuurpeelings.

Fijne lijntjes, een verslapte huid en droogte door zon worden resultaatgericht aangepakt. Uw huid wordt gladder, strakker en stralender. Deze behandeling zorgt voor geweldige resultaten op vlak van huidveroudering. Afbraak van fibrolasten en elastine in de huid zorgt voor collageen verlies waardoor verslapping van de huid zichtbaar wordt. Deze behandeling adviseren we voornamelijk met microneedling voor een intensere behandeling zonder sociaal belet.

Doel

• Stimuleren van de celvernieuwing door unieke het KUDTZU ingrediënt
• Werkt op de aanmaak van collageen in de huid
• Aanpak structuur
Resultaat
• Gezonde doorbloeding van de huid voor een optimale collageen productie
• Extra aanpak versteviging met name hals en kaakslijn