Ontdek onze nieuwe SeaCreation

Koopjesjagers opgepast
20 november 2018
BABOR De nieuwe herfst/winter look 2019/2020 make-up
20 september 2019

Ontdek onze nieuwe SeaCreation

De meest exclusieve lijn van BABOR
BABOR SeaCreation is een revolutionaire luxe-anti-aging-verzorging met waardevolle werkstofextracten uit de diepzee. Het zeer efficiënte Sea-telligent complex optimaliseert de huidfuncties, zorgt voor een effectieve bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering en reduceert aantoonbaar aanwezige ouderdomsverschijnselen. Het resultaat is een weergaloze schoonheid: de rimpeldiepte wordt duidelijk verminderd en de huid wordt zichtbaar verstrakt. De gezichtscontouren worden geremodelleerd en zien er gedefinieerder en steviger uit. De teint ziet er geënergetiseerd en zichtbaar verjongd uit en straalt rozig fris.

Vanaf een leeftijd 25 jaar is SeaCreation je volledige verzorgingslijn, reinig je huid zorgvuldig met de juiste BABOR Cleansing producten voor jouw huid en gebruik de BABOR SeaCreation lijn. That’s it! Door de rijke samenstelling van BABOR Seacreation is het gebruik van aanvullende BABOR verzorgingsproducten niet persé nodig.